נאפוליטנית. אמיתית.

זה לא סוד שלפיצה הנאפוליטנית יש כללים וחוקים נוקשים.

 

את הפיצה שלנו אנחנו מכינים ממש כמו בנאפולי; מבצק מחמצת ייחודי שתופח 72 שעות, רוטב עגבניות איטלקיות אדומות ויפות, מוצרלה טריה, בזיל ושמן זית, ואופים אותה בטאבון עצים נאפוליטני מסורתי.

 

בפרסקה הפיצה היא לא רק פיצה. היא חלק מחוויה שלמה של אירוח; תפריט מובחר של אלכוהול ויינות, קינוחים בעבודת יד, ושירות מוקפד.

גלו עוד

פיצה מרגריטה

קחו אוויר.

עם טעמה הייחודי וארומה שאין שני לה, כבר 11 שנים שהמחמצת של פרסקה מלווה אותנו. 

 

לסוג הקמח יש חשיבות גדולה לא פחות ולכן אנחנו משתמשים בקמח ׳קאפוטו 00׳ שמגיע אלינו מתחנת קמח מסורתית בנאפולי הפועלת משנת 1924. 

 

זמן לישה מדויק, התפחה ארוכה של כ-72 שעות ואחוזי הידרציה גבוהים במיוחד, מביאים לתוצאה של רשת גלוטן מפותחת ובצק שכולו מלא אוויר. 

בצק מחמצת

מעל.

אנחנו מקפידים על איכות המרכיבים שלנו ועושים מאמצים שכל מרכיב שתפגשו יהיה הטוב ביותר והטרי ביותר שניתן להשיג. עגבניות איטלקיות, מוצרלה טריה וגבינות בעלות חותמת שמעידה על ייצור בארץ המקור (DOP). 

 

כל זה כדי שתוכלו להנות ממרגריטה קלאסית או מספיישלים שהם כולם פרסקה. 

פיצה ביאנקה לפני האפייה

הלב הבוער.

במשקל 2.5 טון ובשיבוץ פסיפס עבודת יד בצבעי העיר נאפולי, הטאבון שלנו הוא הלב הפועם של פרסקה - הכל קורה סביבו ובתוכו. 

 

בית סטפאנו פררה בנה עבורנו את הטאבון הראשון מסוגו בישראל, ומדובר בעבודת אמנות של ממש. הוא נבנה מאפר וולקני מהר הגעש ווזוב שלמרגלות העיר נאפולי והוא מוסק בעץ אלון בלבד.

 

הפיצה נאפית בחום של כ-450 מעלות ויוצאת אחרי כ-60 שניות - ישר לשולחן. 

טאבון עצים נאפוליטני

ברוכים הבאים.

בקיבוץ, בין מטעי הבננות ושדות החיטה, באווירה כפרית וחמימה - תמצאו את מסעדת פרסקה.

 

השירות חשוב לנו מאוד והוא חלק בלתי נפרד מהחוויה שלכם אצלנו. צוות המלצרים של פרסקה בעל ידע רחב בכל אחד ממרכיבי התפריט ועובר הכשרות על בסיס קבוע, על מנת לתת לכם שירות ברמה הגבוהה ביותר.

 

חשוב לציין שהישיבה במסעדה היא על בסיס מקום פנוי בלבד. יחד עם זאת תוכלו ליצור איתנו קשר בשעות הפתיחה כדי לברר את מצב התפוסה במסעדה.

מסעדת פרסקה

פרסקה

קיבוץ מסדה

עמק הירדן

ישראל

בואו אלינו
שעות פתיחה

שני - שישי

18:00 - 22:30

שבת

17:00 - 22:30

* או עד גמר הבצק

עקבו
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • TripAdvisor